Letselschaderecht

Letselschaderecht

Onverwacht is het altijd. Een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische fout van een ziekenhuis of dokter. Ook bent u in letselschadezaken nooit voorbereid en komt er dermate veel kijken bij de behandeling van uw letselschade en overige schade, dat het fijn is dat een advocaat de helpende hand kan bieden.

Op ons kantoor staan wij in letselschadezaken alleen slachtoffers bij. Deze lopen vaak aan tegen problemen zoals de erkenning van de aansprakelijkheid en/of de begroting van de schade. In de meeste gevallen is er geen (direct) zicht op een medische eindsituatie, of kan er een andere reden zijn waarom het lang duurt voor het letselschadetraject tot een einde komt. Vaak kunnen onze cliënten met onze inspanningen dan wel aanspraak maken op tussentijdse voorschotten.

Uit onze ervaring met letselschadezaken blijkt dat in de meeste dossiers de rechter niet nodig is. Maar soms gaat het hard tegen hard, bijvoorbeeld omdat de aansprakelijkheid wordt ontkend van de kant van de wederpartij. In dat geval kunt u ook rekenen op onze advocaten, die met hun proceservaring de doorslag kunnen geven in uw zaak.